Încep înscrierile pentru campania de sterilizări 2019 – Piatra-Neamț

‼️VĂ RUGĂM CITIȚI CU ATENȚIE‼️
‼️Încep înscrierile pentru campania de sterilizări‼️
‼️Vă rugăm să completați cu atenție acest formular https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6FdLa6UX5HLUjTIghBTy3tf_sI-DgILv-4EIk8UEImnFH3A/viewform ‼️

Dragii noștri susținători, începem ziua cu o veste bună! 

Mulțumită oamenilor cu suflet care au înțeles necesitatea sterilizării și ne-au susținut, am reușit să strângem suma de 5000 de ron necesară derulării campaniei pe care am anunțat-o acum câteva luni. 

Este prima noastră campanie și sperăm să fie începutul unei practici continue de acum înainte. 

În acest sens, dorim să anunțăm faptul că vom face programări pentru campania care va începe la mijlocul lunii aprilie 2019. Cum suma este mică, prioritate vor avea persoanele cu un venit mic, (venit care poate fi demonstrat prin fluturașe de salarii/ cupoane de pensie), mai exact cele care nu își permit costurile aferente unei asemenea proceduri, și cățeii sau pisicile nimănui, în special cele pentru care solicitanții dispun de spații de cazare postoperator în vederea găsirii unor adoptatori. 

‼️Vă anunțăm că NU dispunem de spații de cazare, vă putem sprijini exclusiv cu sterilizarea gratuită! 

Sterilizările se vor efectua la o clinică ce are sediul în municipiul Piatra-Neamț.

‼️În acest sens, pentru programări vă rugăm să completați cu atenție acest formularhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6FdLa6UX5HLUjTIghBTy3tf_sI-DgILv-4EIk8UEImnFH3A/viewform . 

Vă solicităm informații precum venitul dvs. (la solicitare se vor cere dovezile aferente), vârsta, rasa, sexul, numărul de kilograme și istoricul medical al patrupedului dvs. ( dacă a suferit afecțiuni, intervenții chirurgicale, dacă a urmat sau urmează în prezent un tratament, istoricul vaccinărilor și deparazitărilor). 

‼️Vă rugăm să trimiteți o fotografie recentă și clară cu animalul pe care doriți să îl înscrieți pe adresa de email cian.ro.org@gmail.com sau pe pagina de facebook, la mesaje https://www.facebook.com/CIAN.Romania/. Nu uitați să menționați numele animalului și numele proprietarului/solicitantului, așa cum apar în formular. 

‼️Animalele înscrise care nu sunt însoțite de fotografii vor fi eliminate din listă. 

IMPORTANT! Fotografiile vor fi utilizate public într-un album pe Facebook și pe alte canale pe care le deținem, cu scopul promovării campaniei și ca justificare pentru donatori. Nu ne asumăm sub nicio formă potențiale reclamații legate de copyright sau alte aspecte legale. Înscrierea în campanie presupune acordul implicit al solicitantului cu privire la acest lucru.

Mesajele trimise vor fi analizate urmând ca decizia finală să fie luată de echipa noastră în colaborare cu echipa de medici veterinari, în funcție de priorități și de suma pe care o deținem. 

Cei selectați vor fi anunțați telefonic urmând să primească toate informațiile legate de data, ora, locul desfășurării intervenției precum și recomandările preoperatorii. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm, încă o dată, să înțegeți faptul că nu vă putem ajuta pe toți. Facem tot ceea ce este omenește posibil în limita fondurilor pe care le avem! 

Așteptăm mesajele dumneavoastră!

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.