Cu TAGMA la Salvare

Joi, 31 iulie 2014, copiii din cadrul proiectului TAGMA al Asociatiei „Future” Piatra Neamt, au facut o vizita la sediul Seviciului Judetean de Ambulanta Neamt. Grupul a fost condus de coordonatorul proiectului, Catalin Iosub, care a fost ajutat de cativa voluntari din cadrul Asociatiei.
La sediul Seviciului Judetean de Ambulanta, copiii au fost intampinati de cadrele medicale din cadrul conducerii unitatii, care le-au oferit copiilor un tur al unitatii. Copiii au avut ocazia sa vada cum lucreaza dispeceratul de primiri apeluri telefonice de urgenta, cum este echipata o ambulanta si, mai ales, li s-au explicat de catre un medic de pe ambulanta cum se acorda masurile de prim-ajutor unei persoane aflata intr-o dificultate care impune acest lucru.
Spre sfarsitul intalnirii cu copiii, soarta nefasta a facut ca medicul si asistentul care prezentau copiilor masurile de prim-ajutor, sa fie chemati la datorie, datorita unui accident rutier care s-a produs in localitatea Roznov. Acest lucru a demonstrat inca o data profesionalismul si promptitudinea personalului din cadrul acestei unitati.

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.