Harta turistica a municipiului Piatra Neamt, 2010 – in derulare

TITLUL PROIECTULUI:
HARTA TURISTICĂ A MUNICIPIULUI PIATRA NEAMŢ

INFORMAŢII PRIVIND INIŢIATORUL DE PROIECT – ASOCIAŢIA FUTURE

Asociatia “Future”, din Judet Neamt, Piatra Neamt, Str. Maratei, Nr. 10
Tel.: 0233.222111, Cod fiscal: 21283970 , este o asociatie creata in anul 2007, de catre reprezentantul legal al unei firme cu 7 ani de experienta profesionala in domeniul IT, peste 400 de site-uri construite si care datorita scopului propus a reusit sa grupeze in jurul ei profesori, artisti, scriitori si medici care contribuie prin activitatea lor la indeplinirea tuturor obiectivelor organizatiei. Printre actiunile desfasurate pana in prezent amintim sprijinirea unor artisti in crearea expozitiilor personale pe Internet.
Coordonatorul de proiecte al asociatiei, artistul Gheorghe Cuciureanu a coordonat cu succes desfasurarea a trei proiecte internationale (parteneri Ambasada Romaniei din Bruxelles, Primaria Piatra Neamt, Uniunea Artistilor Plastici si Liceul de Arta Piatra Neamt). In 2007, sprijinit de catre Consiliul Judetean Neamt, firma Conex Iasi si alti sponsori locali, profesorul Gheorghe Cuciureanu a coordonat cu succes proiectul Infiintarea Centrului Zonal de Educatie Estetica. Birotica si site-ul realizat in urma proiectului au fost folosite ca baza de pornire a proiectului EU SI ORASUL ce are ca scop promovarea imaginii orasului Piatra Neamt si descoperirea de noi talente artistice.
In anul 2008, Asociatia “Future” a realizat un proiect mai amplu, alaturi de Fundatia Iulia Halaucescu, Inspectoratul scolar, Asociatia Invatatorul si Liceul de Arta Piatra Neamt. Rolul final al proiectului a constat in publicarea cartii “PIATRA NEAMT, subiect de inspiratie pentru copii” publicata la editura Razesu – Martie 2009.
In Paralel din 2007 Asociatia a demarat proiectul Exista judetul Neamt,  proiect care vizeaza crearea unei imagini cat mai corecte a judetului Neamt. Impreuna cu S.C. Ghici Computers SRL, a preluat si creat o serie de site-uri zonale, care au devenit, in timp, portaluri regionale. La acest moment, Asociatia Future detine monopolul in ceea ce priveste imaginea judetului Neamt pe Internet.

Site-urile administrate in acest proiect sunt:

Zilnic, minim 10.000 de vizitatori unici intra pe site-uri nemtene administrate de noi, site-uri pe care le gasiti pe primul loc pe Google.ro daca se caută: “orasul Piatra Neamt”, “Ziar Piatra Neamt”, ”turism Neamt”, “actualitati Piatra Neamt”, “restaurante Piatra Neamt”, “avocati Piatra Neamt”, “fotografii Piatra Neamt”, “clipuri Piatra Neamt”, “Cetatea Neamtului”, “telegondola Piatra Neamt” si alte zeci de grupuri de cuvinte cheie. De asemenea, ocupam mii de pozitii pe prima pagina din google.ro pe grupe de cuvinte de genul: “Neamt”, “Piatra Neamt”, “Targu Neamt”, “cazare Piatra Neamt “, magazine Piatra Neamt”, “informatii Piatra Neamt”  etc.

Asociaţia noastră urmăreşte promovarea cât mai eficientă a imaginii judeţului Neamţ, a valorilor acestui judeţ, a potenţialului turistic şi cultural existent aici. Prin activităţile pe care le depunem urmărim creşterea atractivităţii turistice regionale, modernizarea infrastructurii şi atragerea de fonduri din partea autorităţilor locale pentru materializarea obiectivelor pe care ni le propunem.

Pagini: 1 2 3 4 5 6

S-ar putea sa iti placa si...